BİNGÖL / MERKEZ - Yelesen İlkokulu

Yelesen İlkokulu

YELESEN KÖYÜ NO 1 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / BİNGÖL
Vizyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
Misyon
Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve öz güvenli olmalarını, Milli ve manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık öz güven kazanmalarını, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Öğretmen servisi ile yapılmaktadır.
Öğretmen servisi var.
Yerleşim Yeri
Yolumuz virajlı olduğu için Bingöl merkezden 30 dk sürmektedir.Okulumuz 2019 yılında yeni yapılmakta olup Eylül 2019 da eğitim-öğretime hazır olacaktır.
BİNGÖL´e 21 KM